Alya Zainal

23 Tahun
50 kg
Sebelum
50 kg
Selepas

Saya amalkan TKO Mega 3.0 ni bukan turun berat badan sahaja. Muka pun jadi ok bila jaga pemakanan

Alya Zainal

23 tahun

BIOGRAPGHY

Saya seorg student final year pada tahun ni. Cepat stress dan selalu pergi cari makan, sebab ingat makan tu boleh hilang stress. Tapi kesan sangat besar. Dari 58 -79 kg masa berat saya 79 kg awal Feruari tahun ni, tak perasan pun badan naik, ramai yg tegur baru perasan, lepastu asal ambil gambar je nampak gemok. Awal bulan 3 sy ambil TKO mega, sebab fikir nak kurus time raya. Size baju XL skrg M. Seluar size 36 skrg 30/31 macam tu. Sy ambil TKO Mega 3.0 2 kali sehari. Sy amalkan ini berat saya dah turun 15 kg dari february hingga 1/mei/2019. Baju seluar dah bertukar size. Muka double chin skrg single chin dah.

PERUBAHAN SAYA

Mindset dan nafsu makan kena jaga . Ini betul2 kena pantang dan jaga. Kalau nak kurus cepat.

Selamat mencuba ! 

" KEJAYAAN TANPA BATASAN "

Ekslusif! Edisi terhad Weight Loss Kit yang komprehensif untuk membantu mencapai target anda! Sementara stok masih ada.

10% OFF

Dapatkan diskaun 10% untuk pembelian pertama dan jadi yang terawal untuk mengetahui tentang produk dan info terkini daripada kami