Peraduan beli & menang Iphone 11 Pro Max. Baca sampai habis

Anda ada masalah berat badan?

Anda ada masalah ini?

Berat naik sebab susah kawal selera makan

Cepat semput sebab lemak terlalu banyak

Perut kedepan dan menggelebeh

Kulit berselulit di bahagian bermasalah

Selalu kena ejek dengan kawan?

Dah cuba macam-macam cara tapi tak berkesan?

Bersenam

Stress dan membebankan betul dengan komitmen workout ni kan? Mana ada masa.. Kalau tinggal, sehari dua je, lemak naik semula!

Diet

Dah follow macam-macam jenis diet plan. Susah betul nak konsisten. Yelah, masa dahla tak banyak. Apa lagi nak beli barang, lepastu masak ikut menu diet tu. Fuhh seksa betul diet ni kan!

Supplement

Dah banyak duit ‘invest' untuk supplement , lemak yang cair sikit jer. Kalau tinggal, confirm lemak naik semula. Takkan nak bakar duit macam tu jer?

Pembedahan

Masa operate dahla sakit, seminggu lepas operate pun sakit masih tak hilang. Dahla mahal, membahayakan dan berisiko pulak tu.

Nak tak kami bantu selesaikan masalah korang?

Lebih 30000
Unit Terjual!

Meningkatkan Metabolisma

Metabolisma menjadi lebih aktif disebabkan superfood yang terkandung

Meningkatkan Tenaga

Tiada lagi kesukaran untuk melakukan aktiviti senaman ringan mahupun berat

Seimbangkan Kadar Gula

Kadar gula diseimbangkan supaya tidak mengganggu keaktifan badan

Sesuai lelaki & perempuan

Bahan semulajadi yang digunakan sesuai untuk lelaki mahupun perempuan

Dijamin Halal & Selamat

Tak perlu ragu-ragu untuk menggunakan produk MEGA3.0 keluaran TKO Nutrition kerana produk ini mempunyai kelulusan dari KKM dan juga Halal JAKIM.

Dari formula yang terbukti berkesan

Garcinia Cambogia

  • Menyekat penghasilan lemak
  • Mengawal selera makan
  • Seimbangkan kadar gula
  • Menjaga tahap kolestrol

Guarana

  • Meningkatkan tenaga
  • Mengurangkan rasa lesu
  • Menguatkan sistem saraf
  • Melancarkan sistem perkumuhan

Acai Berry

  • Dikenali sebagai “superfood”.
  • Mengawal selera makan
  • Mengurangkan kolesterol
  • Melambatkan penuaan

L-karnitine

  • Membakar lemak lebih cepat
  • Bertindak sebagai antioksidan
  • Meningkatkan metabolisma
  • Menghilangkan kolestrol bahaya

Group coaching disediakan

Ketahui dengan lebih mendalam lagi tentang pemakanan dan dapatkan panduan daripada coach kami yang terlatih.

Apa kata mereka yang dah berjaya turun sehingga 7-10kg lepas consume mega

Hampir setiap hari kita menerima testimoni daripada lebih 30,000 peserta yang telah menyertai program ni. Klik gambar kalau nak baca pengalaman mereka.

Berapa harga Mega 3.0

Harga untuk satu botol Mega 3.0 ni cuma

Tapi untuk harini kami nak bagi percuma

7 Special Gift

7 SPECIAL GIFT bernilai RM437

Membantu membina dan mentonakan bahagian perut

Serlahkan sisi lengan kanan

Serlahkan sisi lengan kiri

Penuh dengan alternatif diet yang dapat disesuaikan dengan berat badan yang diingini

Mengandungi jenis-jenis makanan mengikut diet dan pantau kadar penurunan

Sebuah komuniti yang penuh dengan tips kesihatan seperti senaman, diet pemakanan dan info menarik yang lain

Pengambilan Mega 3.0 akan menjadi lebih mudah dengan adanya shaker yang senang untuk dibawa ke mana-mana

Bonus gift!

Percuma fitness smartwatch untuk setiap pembelian set Essential 07 HOT SELLING. STOCK ADALAH TERHAD!

Harga Menarik!

Satu pelaburan mampu milik demi kesihatan anda. MONEY BACK GUARANTEE  juga ditawarkan jika tiada perubahan setelah anda menggunakan produk ini. Tertakluk kepada terma & syarat.

Mega 3.0

set trial
RM200
RM 150
00
Anggaran turun 5-6 kilo
  • 1 x Mega 3.0
  • 1 x Shaker
  • FREE Postage

Essential 07

Hot selling
RM950
RM 319
00
Anggaran turun 12-15 kilo
  • 2 x Mega 3.0
  • 1 x Smart Watch
  • 1 x Electronic body toner (ebt)
  • 1 x Shaker
  • Ebook diet kalori
  • Group coaching
  • Nota pemakanan
  • FREE Postage

Essential 07

set saving
RM437
RM 169
00
Anggaran turun 7-11 kilo
  • 1 x Mega 3.0
  • 1 x Electronic body toner (ebt)
  • 1 x Shaker
  • Ebook diet kalori
  • Group coaching
  • Nota pemakanan
  • FREE Postage

Beli dan Menang Iphone 11 Pro Max

Macam mana nak menang? Senang je..selepas anda membuat pembelian, anda akan diminta untuk like, follow & share media sosial kami. Lagi banyak anda share lagi tinggi peluang untuk menang!

So anda akan dapat kesemua ini pada harga serendah RM169!

FREE Postage

Cash On Delivery

Special gift

Menang Iphone

100% tiada risiko, barang sampai baru bayar!

Selain money back guarantee, servis “order dulu bayar kemudian” juga ditawarkan ke seluruh Malaysia. Barang sampai baru buat pembayaran.

Pulangan wang kembali

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan kesan produk kami Kami akan pulangkan duit anda!

Penghantaran pantas

Jaringan rakan penghantaran kami akan memastikan anda menerima pesanan anda pada masa yang ditetapkan.

Dijamin puas hati

Dengan ribuan testimoni, kami berani jamin anda akan berpuas hati dengan kesan mantap produk kami.

Jom kurus dengan TKO Nutrition

Klik butang beli sekarang, untuk dapatkan promosi ini sementara stok masih ada!

Soalan lazim

Lihat beberapa soalan yang sering diajukan oleh pelanggan tentang Mega 3.0

Mega 3.0 mempunyai fungsi utama untuk pembakaran lemak, memberikan tenaga dan mengawal penyerapan karbohidrat.

Ianya berbeza mengikut tubuh individu. Umumnya pengguna akan dapat  turun 2-3kg dalam 3 hari pertama penggunakan Mega 3.0. Selepas sebulan anda dijangka dapat turun sebanyak 10-15kg dengan pengambilan yang tepat.

 

 
 

1 balang Mega 3.0 boleh dibancuh sehingga 40 hidangan dan dihasilkan untuk penggunaan selama sebulan.

Hanya bancuh 1 sudu Mega 3.0 dengan 200ml-250ml air sejuk dan minum 20-30 minit sebelum sarapan. Jika anda merancang untuk bersenam diwaktu petang, ambil semula 20-30 minit sebelum memulakan senaman. Jangan melebihi dua sudu dalam masa sehari.

Mega 3.0 dihasilkan menggunakan bahan semulajadi. Kami juga diiktiraf KKM dan memiliki sijil HALAL. Tiada sebarang kesan sampingan direkodkan setakat ini. 

10% OFF

Dapatkan diskaun 10% untuk pembelian pertama dan jadi yang terawal untuk mengetahui tentang produk dan info terkini daripada kami